Σύγχρονες & Αποτελεσματικές
Νομικές Yπηρεσίες

Profile

H Δικηγορική Εταιρεία μας «Αλέξανδρος Φάρος & Συνεργάτες» προσφέρει νομικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλους κλάδους Δικαίου.

H Δικηγορική Εταιρεία μας εδρεύει στην Αθήνα και ιδρύθηκε το έτος 2008 από τον Δικηγόρο Αλέξανδρο Ι. Φάρο, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Η εταιρεία μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων νομικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, με ιδιαίτερη έμφαση στο αστικό, ποινικό και εμπορικό δίκαιο, στο δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας και των Συμβάσεων, αλλά δυνάμεθα να καλύψουμε όλο το εύρος του δικαίου, προσφέροντας νομικές υπηρεσίες για κάθε νομικό πρόβλημα σε φυσικά και νομικά πρόσωπα, τόσο σε επίπεδο γνωμοδοτήσεων, συμβουλευτικής δικηγορίας και εξωδικαστικού συμβιβασμού, όσο και σε επίπεδο δικαστηριακής πρακτικής, πανελλαδικώς και σε όλους τους βαθμούς δικαιοδοσίας.

Η εταιρεία μας έχει αναπτύξει μεγάλο κύκλο εργασίων και εξυπηρετεί ευρύ πελατολόγιο, το οποίο αναπτύσσεται, συνεχώς λόγω της επιτυχούς και με συνέπεια παροχής εξειδικευμένων νομικών υπηρεσιών. Συνεργαζόμαστε με δικηγορικά γραφεία πανελλαδικώς, καθώς και του εξωτερικού, όπως επίσης και με άλλους έμπειρους επαγγελματίες όπως συμβολαιογράφους, δικαστικούς επιμελητές, λογιστές, εμπειρογνώμονες πάσης φύσεως και μεσιτικά ή τεχνικά γραφεία. Προσφάτως δε, εντάχθηκαν στο δυναμικό μας διαπιστευμένος Δικαστικός Διαμεσολαβητής και οικονομολόγος – λογιστής.

Η βάση της πελατείας μας αποτελείται κυρίως από φυσικά και νομικά πρόσωπα που αναπτύσσουν τις δραστηριότητες τους στην Ελλάδα και τον ευρύτερο βαλκανικό χώρο, σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο φάσμα υποθέσεων.

Το προσωπικό του γραφείου μας αποτελείται από συνεργαζόμενους δικηγόρους και συνεργάτες με σύγχρονες προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, οι οποίοι παρέχουν στους πελάτες μας τη δοκιμασμένη τεχνογνωσία τους στους τομείς της εξειδίκευσης τους, με γνώμονα την αποδοτική κάλυψη κάθε τομέα δικαίου, επικουρούμενοι από αποτελεσματικό γραμματειακό και βοηθητικό προσωπικό υποστηριζόμενοι από σύγχρονη μηχανοργάνωση, υλικοτεχνική και τεχνολογική υποδομή.

Πρωταρχικό στόχο του γραφείου μας αποτελεί η γρήγορη και αποτελεσματική παροχή νομικών υπηρεσιών προκειμένου να ικανοποιηθούν οι αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών μας, είτε πρόκειται για μεγάλες εμπορικές εταιρίες και επιχειρήσεις, είτε για ιδιώτες, μέσω της διαπίστωσης των πραγματικών αναγκών τους και της επίλυσης του νομικού προβλήματός τους, διατηρώντας παράλληλα υψηλό βαθμό δυναμισμού, ευελιξίας και στενής προσωπικής επαφής με κάθε υπόθεση, με γνώμονα την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους.

Οι Δικηγόροι μας είναι έμπειροι επαγγελματίες με υψηλή επιστημονική κατάρτιση, ήθος και συνέπεια. Οι υψηλού επιπέδου παρεχόμενες νομικές υπηρεσίες μας είναι αποτέλεσμα χειρισμού κάθε περίπτωσης εξατομικευμένα λαμβάνοντας υπ’ όψιν κάθε επιμέρους παράμετρο.

Τονίζουμε ότι η διαμόρφωση σταθερών επαγγελματικών σχέσεων με τους πελάτες μας είναι η προτεραιότητά μας, προφέροντας αποκλειστικά προσωπικές και συμφέρουσες, από πλευράς χρόνου και κόστους, λύσεις σε κάθε νομικό πρόβλημα που μπορεί να ανακύψει, όντας ανά πάσα στιγμή διαθέσιμοι σε αυτούς, με στόχο την άμεση, και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των αναγκών τους, τηρώντας πάντοτε το δικηγορικό απόρρητο.

Επενδύουμε στις μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους εντολείς μας, μέσω της προσωπικής επαφής και της στενής επικοινωνίας στο πλαίσιο χειρισμού κάθε υπόθεσης, με τελικό στόχο την επίτευξη των επιδιώξεών τους.

Συνεργάτες

Είμαστε απόλυτα καταρτισμένοι και έμπειροι, ώστε επιλύσουμε κάθε νομικό σας θέμα.

Alexandros-I-Faros-fp

Αλέξανδρος Ι. Φάρος

Δικηγορος - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το έτος 1986 και ολοκλήρωσε με άριστα τον κύκλο υποχρεωτικής εκπαίδευσής του στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια "Η ΘΕΟΜΗΤΩΡ".

Ioannis Valasidis

Ιωάννης Κ. Βαλασίδης

Δικηγορος - Συνεργατης

Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1995, είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (LL.B. 2019) και κάτοχος του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Οικονομικό Ποινικό Δίκαιο» της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (LL.M. 2023).

Vasiliki-E-Ntantakou-1

Βασιλική Ε. Νταντάκου

Δικηγορος - Συνεργατης

Κατάγεται από την Χαλκίδα, όπου γεννήθηκε και ολοκλήρωσε με επιτυχία την δευτεροβάθμια εκπαίδευση της στο 4ο Ενιαίο Λύκειο Χαλκίδας.

Untitled

Κωνσταντίνα Η. Ρήγου

Συνεργάτης – Ασκούμενη Δικηγόρος

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1998 και εργάζεται ως ασκούμενη Δικηγόρος.

Lambros-Roukounakis

Λάμπρος N. Ρουκουνάκης

Συνεργατης – Ασκουμενος Δικηγορος

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 2000 ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα.

Τελευταία νέα

Δημοσιεύσεις και άρθρα

Τελευταια νέα

Δημοσιεύσεις και άρθρα

Ενημερωθείτε για νομικά θέματα, εξελίξεις, νέες τροπολογίες, νόμους και ότι άλλο αφορά την νομοθεσία.

Νομολογία
ΜΠρΧαλκίδας 528/2023: Προϋποθέσεις εκδόσεως β’ εκτελεστού απογράφου

ΜΠρΧαλκίδας 528/2023 Κατά την διάταξη του άρθρου 918 παρ. 3 ΚΠολΔ, χορηγείται μόνο ένα απόγραφο, προς το σκοπό της προστασίας των συμφερόντων του οφειλέτη, για την αποτροπή ταυτόχρονης διαδικασίας αναγκαστικής εκτέλεσης σε διαφορετικά περιουσιακά του στοιχεία.