Γεννήθηκε στην Αθήνα το 2000 ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα.

Εισήχθη στην Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου αποφοίτησε το 2023. Ολοκλήρωσε κύκλο προπτυχιακών μαθημάτων στο Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus, το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

Έπειτα από την εκπλήρωση της στρατιωτικής θητείας, επέστρεψε στην Αθήνα όπου και εργάζεται ως ασκούμενος δικηγόρος.

Ασχολείται εν γένει με το αστικό και ποινικό δίκαιο, το ευρωπαϊκό και το δίκαιο διεθνών συναλλαγών. Ομιλεί αγγλικά και γαλλικά.

Λάμπρος N. Ρουκουνάκης

Συνεργάτης – Ασκούμενος Δικηγόρος

Lambros Roukounakis

Τομείς Πρακτικής

Πιστοποιημένη βοήθεια

Αστικό Δίκαιο
Αστικό δίκαιο

Η Δικηγορική μας Εταιρεία αναλαμβάνει υποθέσεις από ολόκληρο το φάσμα του αστικού δικαίου, ενδεικτικά δε: διαφορές από συμβάσεις πώλησης, έργου, αστικής και επαγγελματικής μίσθωσης, χρηματοδοτικής μίσθωσης – leasing, αδικοπρακτική ευθύνη κλπ.

Εμπορικό Δίκαιο
Εμπορικό Δίκαιο

Η Δικηγορική μας Εταιρεία διεκπεραιώνει υποθέσεις από όλο το φάσμα του εμπορικού δικαίου, καλύπτοντας νομικά κάθε τομέα των συναλλαγών των εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων στο πεδίο της παροχής νομικών συμβουλών και δικαστικής διεκδικήσεως.

Φορολογικό Δίκαιο
Διοικητικό Δίκαιο

Η Δικηγορική μας Εταιρεία διεκπεραιώνει υποθέσεις ακυρωτικών διαφορών και διαφορών ουσίας που αφορούν στις σχέσεις των πολιτών με το σύνολο των δημοσίων υπηρεσιών του κράτους και των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, ως φορέων άσκησης δημόσιας εξουσίας.

Ποινικό Δίκαιο
Ποινικό δίκαιο

Η Δικηγορική μας Εταιρεία αναλαμβάνει ποινικές υποθέσεις σχετικές με εγκλήματα στρεφόμενα κατά της περιουσίας και της ιδιοκτησίας, κατά της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας και υγείας, κατά της τιμής κλπ.